Prietenii pompierilor

Prietenii pompierilor

Pentru ei, titlul „Prietenii pompierilor” este binemeritat!

Cu toții au dovedit că știu foarte bine să aprecieze pericolele generate de situațiile de urgență, dar și cum să acționeze corespunzător în cazul producerii unui incendiu.

Organizat de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara”, concursul „Prietenii pompierilor” s-a desfășurat pe stadionul CFR din Simeria și a reunit la start elevi din clasele gimnaziale, din cadrul unităților de învățământ din județul nostru.

După proba teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, copiii au avut de parcurs o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 metri, câștigătorii acestei etape fiind elevii Școlii Gimnaziale nr.1 din Hunedoara.

Competiția s-a încheiat cu aplauze și zâmbete, iar noi nu putem decât să felicităm încă o dată toți participanții și profesorii coordonatori pentru interesul pe care-l manifestă față de domeniul situațiilor de urgență și pentru modul cum s-au pregătit pentru acest concurs!

Mulțumim totodată, Primăriei Simeria, Liceul Tehnologic de Transport Feroviar “Anghel Saligny” Simeria și Clubului Sportiv CFR Simeria pentru sprijinul acordat în desfășurarea activității!

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut