Obtinere Avize si Autorizari

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL AVIZARE-AUTORIZARE

Începând cu data de 01.01.2024, documentațiile de avizare/autorizare privind securitatea la incendiu și protecția civilă se depun în format electronic. Prin excepție, până în data de 31.03.2024, documentațiile tehnice de proiectare se pot depune și în format letric.

Sunt acceptate fişiere cu extensia .pdf care nu depăşesc 20 Mb şi nu conţin diacritice în denumire.

Documentatia anexata pentru avizare/autorizare nu trebuie sa depaseasca 20 Mb / e-mail (avizare@isuhd.ro).

Documentatia electronica se poate transmite in format electronic  prin formularul electronic : https://avizare.isuhd.ro/

Prezentare privind modul de depunere a documentatie tehnice in format electronic

Prezentare privind modul de depunere a documentatiei tehnice in format electronic

Pentru primirea si eliberare directa a documentatiilor de avizare/autorizare in domeniul apararii impotriva incendiilor si protectiei civile, incepand cu data de 01.08.2020, programul se modifica dupa cum urmeaza:

    • in fiecare zi lucratoare de la 08:30 – la 16:30;
    • MIERCURI de la 08:30 la 18:30;

În conformitate cu O.I.G.S.U. nr. 53197 din 2016 privind planul de acțiuni al I.G.S.U. privind punerea în aplicare la nivelul M.A.I. a O.U.G. nr. 41 din 2016, adresa de e-mail pentru transmiterea catre Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”IANCU DE HUNEDOARA” al județului HUNEDOARA, în format electronic, a copiei după cartea de identitate este: contact@isuhd.ro

Formulare tipizate

Avizare-Autorizare


Începând cu data de 01.01.2024,  documentațiile de avizare/autorizare privind securitatea la incendiu și protecția civilă se depun în format electronic. Prin excepție, până în data de 31.03.2024, documentațiile tehnice de proiectare se pot depune și în format letric.

Prezentare privind modul de depunere a documentatie tehnice in format electronic

This will close in 20 seconds

Sari la conținut