PREMIEREA CELOR MAI BUNI POMPIERI – CONCURS SPSU ETAPA ZONALĂ

PREMIEREA CELOR MAI BUNI POMPIERI – CONCURS SPSU ETAPA ZONALĂ

Faza zonală a „Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă” organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara şi-a desemnat astăzi câştigătorii. 🥳
Au fost trei zile în care loturile reprezentative din cadrul ISU Timiș, ISU Arad, ISU Alba, ISU Bihor și ISU Hunedoara au parcurs cele 4 probe identice cu cele ale concursurilor sportive internaționale ale pompierilor, organizate de Comitetul Internațional de Prevenire și Stingere a Incendiilor și anume: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4x100m” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.
Chiar dacă temperaturile au fost caniculare, iar astăzi au avut parte și de o ploaie torențială, participanții au dovedit că pregătirea intensă, determinarea și spiritul de echipă sunt esențiale în astfel de competiții și îi ajută totodată, în a face față cu brio oricărei situații.
👏 Pentru rezultatele obținute și pentru fair play, toți concurenții au fost felicitați de către inspectorul șef al ISU Hunedoara, lt.col. Alin Nasta și de către subprefectul județului Hunedoara, Lörincz Széll, prezenți la festivitatea de premiere.
🏆 Iată și clasamentul general pe echipe:
Locul 1️⃣: ISU Bihor
Locul 2️⃣: ISU Arad
Locul 3️⃣: ISU Alba
Locul 4️⃣: ISU Timiș
Locul 5️⃣: ISU Hunedoara
Concursurile se organizează anual şi au ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii misiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.
Sari la conținut