O nouă misiune caritabilă a pompierilor brădeni

O nouă misiune caritabilă a pompierilor brădeni

Așa cum v-am promis, astăzi o să vă povestim despre o altă misiune a pompierilor brădeni, “ordonată” tot de Moș Crăciun.

De această dată, salvatorii au ajuns în satul Mihăileni, unde o mamă singură își îngrijește cum poate, cei patru copii.

“Să nu vă mirați dacă o să-i vedeți cu ochii plecați sau dacă glasurile lor vor tremura de emoție” le-a spus moșul pompierilor.

“De la copiii aceștia, veți vedea, putem învăța cu toții adevărata lecție a smereniei.”

Și așa a fost… După întâlnirea cu această familie, colegii noștri au înțeles că uneori, bucuria se manifestă prin lacrimi și fără prea multe cuvinte. Și de aceea, este bine ca atenția și sprijinul nostru să se îndrepte ori de câte ori avem ocazia, spre astfel de copilași, care îndură frigul sau foamea, dar nu se plâng și nu renunță la școală, și nici la speranța că într-o zi, viața lor va fi mai bună.

Și pentru că între timp, Moș Crăciun a mai făcut o listă cu 10 familii nevoiașe din satele Tomnatec, Bulzeștii de Sus (cătun Rusești), Rișculița, Tomești, Cărăstău și Baia de Criș, pompierilor li s-au alăturat membrii clubului Off Road Brad și astfel, împreună, au putut duce câteva daruri și magia Crăciunului până în cele mai izolate așezări, la copii și bunici deopotrivă.

             Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut