Moment festiv la ISU Hunedoara

Moment festiv la ISU Hunedoara

Ziua de 7 aprilie a fost una specială pentru Inspectoratul Pentru Situații de Urgență ”Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara. Într-un cadru oficial, 70 de soldați gradați profesioniști au jurat credință patriei și neamului sub privirile emoționate ale familiilor și ale celor dragi.

Ceremonia de depunere a jurământului militar a fost condusă de către inspectorul șef al ISU Hunedoara – domnul colonel Viorel DEMEAN care le-a vorbit tinerilor recruți despre importanța acestui moment:

”Depunerea jurământului de credință este actul care trebuie să vă responsabilizeze și mai mult, întrucât astăzi v-ați luat un angajament. Trebuie să înțelegeți că de acum, sunteți în slujba țării, iar de modul în care voi veți acționa în situțiile de urgență, va depinde siguranța celor aflați în pericol sau a bunurilor acestora.

O comunitate întreagă își pune nădejdea în voi, fapt pentru care va trebui să vă perfecționați continuu din punct de vedere profesional, să dați dovadă de implicare, integritate și conduită ireproșabilă.”

Prezenți la eveniment, prefectul județului Hunedoara, împreună cu cei doi subprefecți le-au transmis soldaților felicitări și succes în cariera militară, iar reprezentanții Episcopiei Devei și Hunedoarei au rostit rugăciunea de sacralizare a legământului.

Dragi colegi, bine ați venit în echipa noastră!

 

Subofiţer Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj.

               Roxana Caterina MATEUȚ

Tel. 0758.232.412

e-mail: relatii@isuhd.ro

 

Sari la conținut