Intervențiile pompierilor militari în urma inundațiilor de la Orăștie

Intervențiile pompierilor militari în urma inundațiilor de la Orăștie

Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore , traficul pe DN 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu se desfășoară cu dificultate.

În acest sens, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

La fața locului se află reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara  și ai Secției de Drumuri Naționale.

Update:

 35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul subunitatilor Orăștie, Deva și Hunedoara acționează pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitatiile abundente din ultimele ore.

Prin intermediul numărului unic de urgență 112 au fost anunțate până la această oră,  11 gospodării  inundate în municipiul Orăștie,  pe strada Plantelor și în zona gării.

Pentru 7 persoane, printre care și un minor, s-a luat hotărârea de evacuare din casele amenințate de ape.

Pompierii militari au evacuat în siguranță persoanele aflate în pericol, acestea fiind transportate  cu un microbuz  spre un centru pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Orăștie.

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut