INTERVENȚII PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR FURTUNII

INTERVENȚII PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR FURTUNII

ACTUALIZARE INFORMAȚII
Actualizare 2: Circulația pe DN 7 a fost reluată pe ambele sensuri, la ora 23.00
Actualizare 1: La ora 22.45, pe DN7, sensul de mers Simeria -Deva, a fost reluată circulația. Pe celălalt sens, încă se intervine cu echipaje ale pompierilor și echipe ale operatorului de apă și canalizare.
Informații inițiale:
În urma manifestării fenomenelor meteorologice, caracterizate prin ploi torențiale și intensificări ale vântului, peste 30 de pompieri din cadrul ISU Hunedoara, Detașamentul Deva, au intervenit, pe parcursul după-amiezii și în această seară, pentru înlăturarea efectelor negative înregistrate în municipiul Deva. Pompierii hunedoreni au acționat cu 10 autospeciale.
Din cauza ploilor însemnate cantitativ au fost inundate 2 subsoluri de case, iar 6 curți au fost acoperite de apă. În urma intervențiilor pompierilor, apa a fost evacuată și situația a revenit la normal. De asemenea, circulația auto și pietonală, pe 4 străzi din oraș, a fost îngreunată din cauza apei din canalizarea suprasolicitată.
De asemenea, circulația a fost restricționată DN 7 (șoseaua de centură) pe o porțiune de 1,2 km, traficul fiind redirecționat pe străzile interioare ale orașului.
La ora 22.40 echipajele de pompieri, acționau încă pentru evacuarea apei de pe carosabil, cu motopompe de mare capacitate.
Sari la conținut