INTERVENȚII PENTRU ELIMINAREA EFECTELOR VÂNTULUI PUTERNIC

INTERVENȚII PENTRU ELIMINAREA EFECTELOR VÂNTULUI PUTERNIC

În contextul avertizării COD GALBEN – intensificări ale vântului, valabilă până la ora 2, în această noapte,  între orele 14:00-15:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Deva au intervenit, până la ora 17.00, pentru:

– degajarea unui copac căzut pe carosabil, în municipiul Deva, zona Căprioara, blocând ambele sensuri de circulație.

– tot în Deva, pompierii au fost solicitați pentru o intervenție în urma căderii uni acoperiș de tablă și pentru degajarea unor elemente de construcție, tot din tablă, care ar fi putut fi desprinse de vânt. În aceste situații nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

– o altă intervenție a pompierilor deveni a fost pentru eliberarea părții carosabile de un copac căzut, în localitatea Sântandrei, copacul blocând o bandă de mers.

De asemenea, în această după amiază, pompierii din Bretea Română au intervenit pentru eliberarea părții carosabile, în localitatea Bucium Orlea, blocată de un stâlp de lemn care a căzut din cauza rafalelor de vânt. Stâlpul susținea fibră optică pentru semnal internet.

Vă reamintim, atenționarea meteorologică încetează în cursul nopții.

📲 Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Sari la conținut