INTERVENȚII ALE POMPIERILOR HUNEDORENI PE FONDUL CONDIȚIILOR METEO NEFAVORABILE

INTERVENȚII ALE POMPIERILOR HUNEDORENI PE FONDUL CONDIȚIILOR METEO NEFAVORABILE

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pompierii din cadrul subunităților Brad, Ilia, Deva și Petroșani au intervenit pentru remedierea mai multor situații de urgență, după cum urmează:

– Pe DN7, în localitatea Mintia, crengile unui copac au căzut peste partea carosabilă, afectând traficul rutier.

– Pe DN 7, în localitatea Leșnic, un arbore a căzut pe carosabil, blocând un sens de circulație.

– Pe drumul județean 762, între localitățile Baldovin și Rișca, un copac a căzut pe carosabil, blocând traficul pe ambele sensuri.

Pompierii militari au acționat pentru segmentarea și înlăturarea materialului lemnos și din fericire, în niciunul dintre aceste cazuri nu s-au înregistrat victime.

De asemenea, în această noapte, în jurul orei 23.45, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, am fost anunțați despre faptul că un tren de călători care circula pe relația Arad – București a fost oprit în linie curentă, în zona haltei Crivadia, din cauza mai multor arbori căzuți pe calea ferată și peste firele de înaltă tensiune.

De urgență, la locul solicitării s-au deplasat pompierii Gărzii de Intervenție Baru, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, constatând că în tren se aflau aproximativ 100 de persoane, care nu au avut nevoie de asistență medicală.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, ISU Hunedoara a alocat două microbuze, însă nu au existat solicitări pentru transportul persoanelor spre gara municipiului Petroșani.

În jurul orei 2.15 situația a fost remediată de către reprezentanții CFR și circulația a fost reluată.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut