INTERVENȚIE TRANSPORT PASAGERI DIN AUTOCAR DEFECT – OHABA

INTERVENȚIE TRANSPORT PASAGERI DIN AUTOCAR DEFECT – OHABA

Pompieri ai Detașamentului Deva au intervenit, în această după-amiază, cu o autospecială de tip microbuz, pentru a transporta călătorii aflați într-un autocar defect, care se deplasa spre Germania.

La ieșirea de pe autostrada A 1, pe Drumul European E 68, în localitatea hunedoreană Ohaba, autocarul nu și-a mai putut continua deplasarea din cauza unei defecțiuni tehnice.

Cele 35 de persoane au fost transportate cu microbuzul ISU Hunedoara până la Căminul Cultural din satul Ohaba, pentru a fi în siguranță până la sosirea unui alt mijloc de transport care să le dea posibilitatea să-și continue călătoria.

În autocar se afla și un cățel care devenise neliniștit și speriat din cauza trecerii de la căldura din interiorul autovehiculului la ploaia și temperatura exterioară de aproape 1 grad Celsius.

Toți pasagerii au fost cazați în siguranță în clădirea încălzită a Căminului Cultural din satul Ohaba, comuna Lăpugiu de Jos, urmând ca firma de transport să trimită un alt autocar care să transporte călătorii spre destinația inițială.

Sari la conținut