Intervenție stingere incendiu anexă gospodărească – Banpotoc

Intervenție stingere incendiu anexă gospodărească – Banpotoc

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în această după-amiază, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care s-a produs la o gospodărie din localitatea Banpotoc, comuna Hărău.

Pentru desfășurarea misiunii au fost alocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD. La locul incendiului s-a deplasat și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență – Simeria.

Echipajul de prim ajutor a asistat 2 femei la fața locului, proprietara gospodăriei și o vecină, care au suferit atacuri de panică în urma manifestării violente a incendiului.

Pompierii militari au intervenit cu promptitudine și au stins incendiul care se manifesta la șura gospodăriei, eliminând posibilitatea ca flăcările să se extindă atât  la casa de care era lipită construcția unde a izbucnit incendiul, cât și la o altă casă aflată în imediata apropiere.

Au ars aproximativ 70 metri pătrați din acoperișul șurii, dar și uneltele aflate în interiorul construcției.  Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este producerea unui scurtcircuit la instalația electrică.

 

Sari la conținut