INTERVENȚIE SALVATOARE A UNUI POMPIER AFLAT ÎN TIMPUL LIBER

INTERVENȚIE SALVATOARE A UNUI POMPIER AFLAT ÎN TIMPUL LIBER

    „Sunteți îngerul salvator al tatălui meu”, i-a spus la telefon, cu vocea tremurândă de emoție, fata unui bărbat a cărui viață a fost salvată de colegul nostru, plutonier adjutant Buzatu Cosmin, de la Detașamentul Hunedoara.
    Sâmbătă seara, pompierul se afla în drum spre casă, în timpul liber, când a observat că pe o stradă din Hunedoara un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani era căzut pe asfalt.
    Pentru un pompier decizia e una normală: a intervenit imediat și, după ce și-a dat seama că persoana nu respiră, a început să-i aplice masaj cardiac până în momentul sosirii unui echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean.   După ce a ajuns ambulanța, colegul nostru pompier a ajutat și la imobilizarea medicală și la pregătirea pentru transportul spre spital.
    Cele 10 minute, cât a durat intervenția pompierului, i-au salvat bărbatului de 50 de ani, viața. El se află acum în grija personalului medical de la Spitalul Municipal Hunedoara, pentru tratament de specialitate.
    „Când m-a contactat telefonic fata bărbatului căruia i-am acordat primul ajutor, eram în mașină împreună cu familia și chiar nu știam ce să zic. Eram fericit că am putut să-l ajut.” a spus pompierul hunedorean.
    Pompierii hunedoreni îi transmit FELICITĂRI colegului Cosmin!
Sari la conținut