INTERVENȚIE INCENDIU BLOC DE LOCUINȚE – LUPENI

INTERVENȚIE INCENDIU BLOC DE LOCUINȚE – LUPENI

În această dimineață, la ora 6.00, pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc cu 2 etaje din municipiul Lupeni.

Arderea a fost generalizată, pe o suprafață de câteva zeci de metri pătrați, iar intervenția pompierilor militari a limitat extinderea focului la acoperișul altor 2 scări ale imobilului. Totodată, pentru a fi puse în siguranță, au fost evacuați 20 locatari iar alți 10 s-au autoevacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenția a fost complexă, cele 3 echipaje de pompieri au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de capacitate mare și cu o autoscară, iar la locul incendiului s-au aflat, totodată, două ambulanțe SMURD și una a Serviciului de Ambulanță Județean.

După aproximativ 90 de minute incendiul a fost lichidat, iar echipajele aflate la fața locului au acționat pentru înlăturarea efectelor negative rezultate în urma distrugerilor provocate de flăcări. Cauza probabilă a fost scurtcircuit produs la rețeaua electrică a imobilului.

Sari la conținut