Intervenție incendiu 2 case-comuna Baru

Intervenție incendiu 2 case-comuna Baru

Pompierii militari din Petroșani și cei ai Gărzii de Intervenție Baru intervin pentru localizarea și lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Uric, comuna Baru.

Intervenția este efectuată cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar la misiune participă  9 subofițeri și 2 soldați gradați profesioniști.

Sosite la locul incendiului, echipajele de salvatori au constatat că ardea generalizat o primă casă, construită din lemn, iar incendiul se propaga deja la scândurile care susțineau acoperișul celei de-a doua case, aflată în imediata apropiere a construcției ce ardea.

Nu au fost surprinse persoane în interior, dar în urma unui atac de panică, proprietarul a avut nevoie de asistență medicală din partea echipajului SMURD.

În timpul intervenției, pompierii au găsit și au scos din interiorul cuprins de flăcări 2 butelii de aragaz. Acestea puteau exploda în orice moment, dar acțiunea salvatorilor a eliminat acest risc major.

Forțele de intervenție au localizat incendiul astfel că, acum, nu mai există posibilitatea de propagare la casele învecinate. Salvatorii intervin în continuare pentru lichidarea incendiului.

Sari la conținut