INTERVENȚIE ACCIDENT RUTIER CU VICTIME-PETROȘANI-ZONA DĂRĂNEȘTI

INTERVENȚIE ACCIDENT RUTIER CU VICTIME-PETROȘANI-ZONA DĂRĂNEȘTI

Pompierii militari ai Detașamentului Petroșani au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, prin apel la 112, să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier între 2 autoturisme produs în municipiul Petroșani.

S-au deplasat de urgență la locului echipaje de salvare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La sosirea la locul evenimentului, echipajele operative, formate din 8 pompieri militari, au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, o femeie în vârstă de 36 de ani și un copil în vârstă de 7 ani, care au fost preluați de ambulanța SMURD, conștiente și cooperante.

De asemenea, pentru o a treia victimă, conducătorul auto, salvatorii au solicitat și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean pentru a-i acorda îngrijiri medicale și a fi transportată la spital.

Cele 3 persoane rănite au fost transportate la UPU Petroșani.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a căzut un fir de curent electric de pe un stâlp aflat lângă partea carosabilă. O echipă a furnizorului de electricitate se află la locul accidentului și remediază defecțiunea tehnică din sistemul de alimentare cu energie electrică.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și de sablare a carosabilului.

Sari la conținut