INTERVENȚIE ACCIDENT AUTO CU VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ – DEVA

INTERVENȚIE ACCIDENT AUTO CU VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ – DEVA

ACCIDENT CU VICTIME – DEVA – DN 7

Pompieri ai Detașamentului Deva au intervenit, astăzi, în jurul orei 10.00, cu două autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, la un accident rutier produs pe DN 7, la ieșirea din municipiul Deva spre orașul Simeria.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat trei victime, două femei și un bărbat, aflate în cele două autoturisme implicate în accident, iar cea de-a patra persoană, șoferul unuia dintre autovehicule, nu a avut nevoie de ajutor medical.

În urma producerii evenimentului rutier, unei femei aflată în stop cardio – respirator i s-au aplicat manevre de resuscitare dar, din păcate, medicul aflat la fața locului a declarat decesul.

Celelalte trei persoane, inclusiv conducătorul auto care a refuzat, inițial, intervenția echipajului de prim ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva. Una dintre ele, o femeie, prezentând politraumatisme pe toată suprafața corpului.

Pentru că în urma impactului unul dintre autoturisme s-a oprit într-o conductă de gaz metan, a fost solicitată prezenta unei echipe a distribuitorului de gaze. În urma evaluării tehnice, conducta nu a fost avariată, astfel că nu s-a impus întreruperea alimentării cu gaz metan.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Sari la conținut