INCENDIU ÎNTR-UN APARTAMENT DIN PETROȘANI

INCENDIU ÎNTR-UN APARTAMENT DIN PETROȘANI

În această noapte, la ora 02:15, pompierii Detașamentului Petroșani au fost alarmați cu privire la producerea unui incendiu într-un apartament din municipiul Petroșani.

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară de lucru la înălțime, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, într-o încăpere a imobilului, existând degajări mari de fum în apartament și pe casa scării.

Din păcate, chiar dacă incendiul a fost localizat în 3 minute de la sosirea forțelor de intervenție, în încăperea incendiată a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 51 de ani. Fiul acestuia, care se afla in apartament la momentul producerii incendiului, a reușit să se salveze la timp, neavând nevoie de asistență medicală.

Pe tot parcursul intervenției nu a fost necesară evacuarea locatarilor, pompierii folosind pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării și din apartament un ventilator special cu presiune pozitivă și motor electric.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, în apartament fiind identificate mai multe improvizații la intalația electrică.

 

              Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut