Grav accident rutier pe raza localității Cărăstău

Grav accident rutier pe raza localității Cărăstău

Pompierii Secției Brad au intervenit în urmă cu puțin timp, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe raza localității Cărăstău, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

În sprijin, pentru această misiune au fost alocate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând 4 victime, una dintre acestea fiind găsită încarcerată. Salvatorii au acționat pentru extragerea în siguranță a victimei din autovehicul. Ulterior, femeia, în vârstă de 62 de ani, a primit îngrijiri medicale, urmând a fi transportată de către paramedici, la spitalul din Brad, pentru tratament de specialitate.

Totodată, două dintre victime au primit primul ajutor la locul evenimetului, după care au fost transportate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean la spitalele din Deva și Brad, iar pentru o femeie, în vârstă de 42 de ani, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD Caransebeș, astfel încât victima să poată fi transportată în cel mai scurt timp posibil la UPU Hunedoara, pentru investigații suplimentare de specialitate.

La locul evenimentului, pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de prevenire a incendiilor, care se impun în astfel de situații.

             Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut