Evenimente rutiere în noaptea de vineri spre sâmbătă

Evenimente rutiere în noaptea de vineri spre sâmbătă

În această noapte, pompierii Secției Ilia și cei ai Gărzii de Intervenție Geoagiu au intervenit la două accidente rutiere care au avut loc pe autostrada A1, în dreptul localității localității Lăpugiu de Jos, respectiv în comuna Balșa.

În primul caz, la locul evenimentului s-au mobilizat pompierii Secției Ilia cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Ca urmare a coliziunii dintre un autotren și un autovehicul, au rezultat două victime.

Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajul de prim ajutor, fără a necesita transportul la spital.

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile specifice în astfel de situații pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu.

Pentru al doilea accident, s-au mobilizat pompierii Gărzii de Intervenție Geoagiu. Aceștia au găsit la locul evenimentului, un autoturism care s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost asistată medical la fața locului, ulterior fiind transportată la spitalul din Orăștie, pentru investigații de specialitate.

Întrucât în județul nostru se circulă în condiții de iarnă, respectați principalele măsuri de siguranță și nu porniți la drum decât cu autoturismul echipat corespunzător.

Nu uitați că puteți consulta platforma națională de pregătire în situații de urgență prin accesarea linkului https://fiipregatit.ro

De asemenea, informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență găsiți și pe noua aplicație de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut