EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN DEVA

EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN DEVA

În urmă cu puțin timp, la dispeceratul integrat județean 112 a fost anunțat un accident rutier la ieșirea din municipiul Deva.

Echipajele operative din cadrul Detașamentului Deva cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD au intervenit de urgență, fiind sprijinite și de trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz, au rezultat cinci victime, dintre care una încercerată.

Pompierii au extras persoana încarcerată din autoturism, aceasta a fost asistată medical la fața locului, iar ulterior a fost transportată la UPU Deva, conștientă.

Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale și celorlalte victime, care au fost transportate la aceeași unitate spitalicească, doar pentru o persoană nefiind necesară această măsură.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în astfel de situații de urgență pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut