EVENIMENT RUTIER ÎN SÂNTUHALM

EVENIMENT RUTIER ÎN SÂNTUHALM

În urmă cu puțin timp, pompierii deveni au intervenit cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și cu un echipaj de prim-ajutor la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Sântuhalm.

Echipajele de intervenție ajunse la locul evenimentului au constatat faptul că pe fondul condițiilor meteo nefavorabile, trei autoturisme au intrat în coliziune. Unul dintre pasageri a fost asistat medical de către paramedicii SMURD, fără a se impune transportul acestuia la spital.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu în astfel de situații.

În cazul în care sunteți martorii unui accident rutier, pompierii hunedoreni vă recomandă să respectați următoarele măsuri:

Sunați la 112 și furnizați toate informațiile necesare operatorului, inclusiv numărul persoanelor implicate.

Porniți luminile de avarie pentru a semnaliza și celorlalți participanți la trafic, producerea accidentului;

Lăsați libere căile de acces pentru autospecialele de intervenție;

Până la sosirea echipajelor de salvatori, mențineți contactul vizual cu victimele și evitați efectuarea manevrelor care pot afecta starea medicală a persoanelor afectate.

Având în vedere condițiile meteo nefavorabile din județul nostru, aveți grijă dacă plecați la drum ca autovehiculul să fie echipat corespunzător pentru iarnă.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut