Doi cățeluși au fost salvați de pompierii Punctului de Lucru Totești

Doi cățeluși au fost salvați de pompierii Punctului de Lucru Totești

Căldură mare, mon cher, dar să te aventurezi prin canalizarea orașului nu e cea mai inspirată idee…
Totuși, cei doi pufoși din imagine și-au petrecut ore bune în subteran, până când, răpuși de foame, au început să latre, doar, doar, cineva îi va auzi.
Ecoul plânsetelor era cât se poate de dramatic și o doamnă care se plimba prin zonă cu propriul câine, și-a dat seama că micuții nu pot fi salvați decât de pompieri și a sunat repede la 112.
În cel mai scurt timp, colegii noștri de la Punctul de Lucru Totești au ajuns la locul indicat, din localitatea Hațeg.
Au coborât hotărâți în canal, însă cățelușii erau atât de speriați, încât de fiecare dată când salvatorii încercau să se apropie de ei, înaintau prin conducta de canalizare.
Aproape două ore au durat negocierile, până când cei doi căței s-au lăsat înduplecați de mirosul îmbietor al granulelor cu gust de pui și pompierii i-au scos la suprafață, puțin murdari, ce-i drept, dar teferi.
Și pentru ca fapta să nu recidiveze, o doamnă i-a primit în curtea dânsei, unde avem toată încrederea că vor fi feriți de astfel de tentații periculoase.
Felicitări colegilor noștri, Costi, Beni și Cristi, care ne-au demonstrat că de multe ori, răbdarea este cea mai de preț virtute!
Informare și Relații Publice
Sari la conținut