ATENȚIE CUM CONDUCEȚI! CEI DRAGI VĂ AȘTEAPTĂ ACASĂ!

Seara trecută, în jurul orelor 21.30, Detașamentul de Pompieri Deva a fost solicitat să intervină la un accident petrecut în localitatea Șoimus. La locul indicat, salvatorii s-au mobilizat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu echipament pentru descarcerare, precum și cu un echipaj SMURD. În sprijin, a fost alocată și o ambulanță a SAJ.

În eveniment a fost implicat un autoturism care a intrat într-un stâlp de beton, conducătorul auto rămânând încarcerat. Pompierii militari au extras victima din autoturism iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate, bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a mai putut fi salvat.

Un alt accident a fost semnalat dimineață, în jurul orelor 06.30, în municipiul Hunedoara. De această dată, un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. Salvatorii hunedoreni sosiți la locul evenimentului au declupat bornele autoturismului și au asigurat măsurile P.S.I., în timp ce femeia aflată în mașină a fost preluată de către paramedici și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut