ACCIDENT RUTIER CU 5 VICTIME LA SĂLIȘTIOARA

ACCIDENT RUTIER CU 5 VICTIME LA SĂLIȘTIOARA

În urmă cu puțin timp, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier pe raza localității Săliștioara.

La locul evenimentului s-au mobilizat de urgență echipajele operative din cadrul Detașamentului Deva cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și  două ambulanțe SMURD.

De asemenea, în sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând cinci victime, printre care și o minoră în vârstă de 13 ani.

Una dintre persoanele implicate în accident a fost găsită de către pompieri încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate.

Toate cele cinci victime au fost asistate medical la locul producerii accidentului, iar ulterior, două dintre acestea au fost transportate cu ambulanțele SMURD și una cu ambulanța SAJ, la UPU Deva, pentru investigații amănunțite și tratament de specialitate.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor, în astfel de cazuri.

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut