Accident rutier cu 4 autoturisme implicate, în municipiul Deva

Accident rutier cu 4 autoturisme implicate, în municipiul Deva

Pompierii militari ai Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu.

În urma evenimentului, în care au fost implicate 4 autoturisme, 3 persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la fața locului.

O persoană din cele 3 se afla pe trotuar și a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în 2 dintre autoturismele implicate.

Unul dintre autoturismele implicate în accident a dizlocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul și a ricoșat, apoi, în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părții carosabile.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre autoturisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de prevenire a incendiilor și de sablare a carosabilului, care se impun în astfel de situații.

Pe durata cercetărilor, circulația a fost oprită pe porțiunea Giratoriu Primărie – Intersecție Piața Deva, iar pe celălalt sens s-a desfășurat îngreunat.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele abilitate.

Sari la conținut