Accident auto cu 3 victime – Hășdat, Drumul Județean 687

Accident auto cu 3 victime – Hășdat, Drumul Județean 687

3 persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs în această seară, în Hășdat, pe Drumul Județean 687, care face legătura dintre municipiul Hunedoara și orașul Călan.

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit de urgență pentru salvarea persoanelor aflate în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier.

Ajunși la fața locului, salvatorii au acționat pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență pentru conducătorul auto dintr-unul din cele 2 autoturisme, dar și pentru salvarea altor 2 persoane (un bărbat adult și o minoră în vârstă de 15 ani) aflate în cel de-al doilea autovehicul.

În urma impactului deosebit de violent cele 2 autoturisme au ricoșat la o distanță mare de partea carosabilă.

Cele 3 persoane grav rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului municipal din Hunedoara, pentru asistență medicală de specialitate.

Echipajele salvatorilor hunedoreni, formate din 12 pompieri militari și paramedici SMURD, au intervenit cu 2 autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD și o autospecială de Primă Intervenție și Comandă, fiind sprijiniți de 2 echipaje cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de organele abilitate.

Sari la conținut