Accident rutier în Călan

Accident rutier în Călan

Un accident rutier care a avut loc noaptea trecută în localitatea Călan, a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

La locul indicat s-au deplasat pompierii P.L. Bretea Română și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea forțelor de intervenție, o persoană din cele două care se aflau în autoturism la momentul impactului, era încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras victima, care prezenta politraumatisme survenite în urma accidentului.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost transportată de către ambulanța SAJ la UPU Hunedoara. În urma investigațiilor, pacienta a fost transferată în dimineața zilei de 10.04.2022 la Spitalul Casa Austria din Timișoara cu o ambulanță.

Nu uitați!

Timpul înseamnă viață! Dacă sunteți martorii unei situații de urgență, anunțați totul cât mai repede, la numărul unic de urgență 112!

Informați-vă despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

 

Subofiţer Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj.

               Roxana Caterina MATEUȚ

Tel. 0758.232.412

e-mail: relatii@isuhd.ro

Sari la conținut