Țelul nostru este să vă știm în siguranță!

Țelul nostru este să vă știm în siguranță!

Pe parcursul săptămânii anterioare, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” au desfășurat peste 900 de misiuni.

Cele mai multe intervenții au fost cazurile S.M.U.R.D., al căror număr a ajuns la 259, urmate și în această săptămână de incendiile de vegetație uscată și litieră, care au cuprins aproape 160 de hectare. Pe lângă aceste acțiuni, salvatorii hunedoreni au intervenit la 8 accidente rutiere și 5 incendii izbucnite în locuințe, într-un magazin alimentar, la anexele unui atelier mecanic și la un depozit de electrocasnice vechi.

Pentru că multe dintre incendii au drept cauze neatenția, folosirea necorespunzătoare a instalațiilor electrice sau a echipamentelor de încălzire, pompierii hunedoreni vă recomandă să le urmați întotdeauna sfaturile, pentru că a fi pompier nu este doar o profesie legată de capacitatea de a veni în ajutor la timp ci și de a impune măsuri de securitate. Mai mult decât atât, a fi pompier înseamnă a munci zi de zi, cu compasiune, a simți durerea și a empatiza cu oamenii surprinși în situații critice.

Subofiţer Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj.

              Roxana Caterina MATEUȚ

Tel. 0758.232.412

E-mail: relatii@isuhd.ro

Sari la conținut