TABĂRA DE PREGĂTIRE PENTRU POMPIERI ALPINIȘTI, LA FINAL

TABĂRA DE PREGĂTIRE PENTRU POMPIERI ALPINIȘTI, LA FINAL

“Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia” 
Astăzi, 27 aprilie a.c., a avut loc festivitatea de încheiere a „Taberei de pregătire a pompierilor alpiniști de intervenție” organizată în această săptămână, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara.
 Activitățile complexe desfășurate de personalul specializat în misiuni de căutare-salvare a persoanelor din medii ostile vieții s-au dovedit de bun augur, întrucât cei 60 de participanți, printre care s-au numărat și membrii lotului reprezentativ al I.G.S.U. la competiția internațională „Grimpday” și alpiniști – salvatori din cadrul ISU București-Ilfov, ISU Cluj, ISU Iași, ISU Hunedoara, ISU Mehedinți, ISU Sibiu și ISU Timiș au avut ocazia să-și verifice și să-și îmbunătățească modul de intervenție prin intermediul diferitelor scenarii similare operațiunilor reale pentru care pot fi solicitați.
 Le mulțumim totodată, colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Decebal” și colegilor din cadrul Salvamont Hunedoara, pentru că au acceptat invitația de a participa alături de noi la aplicațiile practice, buna colaborare dintre toți factorii de intervenție în astfel de situații de urgență fiind, de altfel, unul dintre cele mai importante aspecte pentru o misiune reușită.
 Încrezători și mulțumiți de experiența dobândită, alpiniștii – salvatori au fost felicitați de către inspectorul șef al ISU Hunedoara – lt.col. Alin NASTA și de către prefectul județului Hunedoara, domnul Călin Petru MARIAN, pentru seriozitatea și determinarea de care au dat dovadă în executarea antrenamentelor din aceste zile.
Sari la conținut