SĂPTĂMÂNA VERDE ALĂTURI DE POMPIERI

SĂPTĂMÂNA VERDE ALĂTURI DE POMPIERI

În cadrul programului “Săptămâna verde”, colegii noștri brădeni s-au bucurat să fie alături de elevii Școlii Gimnaziale Baia de Criș, cărora le-au împărtășit măsuri de prevenire a incendiilor, pe înțelesul lor.

Cei mai mici au avut multe curiozități… de la câtă apă transportă autospecialele de stingere, cum funcționează aparatul de respirat, până la cât de sus poate ajunge nacela autospecialei de lucru la înălțime.

Și spre mulțumirea noastră, când ne-a venit rândul să-i întrebăm cum se vor comporta în cazul în care un incendiu izbucnește în școală, toți s-au dovedit a cunoaște pașii care trebuie urmați.

Câteva ore mai târziu, trei clase de adolescenți de la Liceul “Avram Iancu” din Brad ne-au vizitat unitatea, fapt care ne-a întărit convingerea că indiferent de vârstă, copiii sunt de fiecare dată entuziasmați să stea de vorbă cu noi.

Le mulțumim tuturor pentru interesul pe care-l manifestă față de munca noastră și le garantăm că siguranța lor va rămâne întotdeauna, pentru salvatori, scopul prioritar.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut