Salvatorii hunedoreni alături Alexandru, la împlinirea celor 6 an

Salvatorii hunedoreni alături Alexandru, la împlinirea celor 6 an

Nicio petrecere la cel mai fistichiu centru de joacă și niciun animator deghizat în Mickey Mouse sau Spider Man nu ar putea concura vreodată cu o oră petrecută în mijlocul pompierilor.

Astăzi, când Alexandru a împlinit 6 ani, una dintre dorințele lui s-a împlinit.

Părinții, copleșiți de pasiunea copilului pentru pompieri, ne-au rugat să-l primim la Detașamentul din Hunedoara, convinși că acesta ar fi cel mai frumos și mai neașteptat cadou pentru ziua lui de naștere.

Și pentru că pompierii, pe lângă putere și iscusință sunt clădiți și din bunătate și înțelegere, colegii noștri s-au pregătit numaidecât pentru întâlnirea surpriză, iar la amiază, a avut loc “marele” eveniment.

Autospecialele, accesoriile, echipamentele și fiecare ustensilă folosită de salvatori, toate au fost inspectate de Alex, până la cel mai mic detaliu.

Despre întrebările referitoare la tehnica de intervenție nu vă mai povestim, căci au fost cu zecile….

Cert este faptul că, Alex este un copil tare isteț, care datorită pasiunii sale a ajuns să cunoască o sumedenie de aspecte despre pompieristică.

Pentru acest lucru îl felicităm, iar pentru că astăzi, ne-a reamintit cât de mult însemnăm în sufletele copiilor, îi mulțumim și îi transmitem cele mai calde gânduri!

La mulți ani, Alex!

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut