MISIUNE STINGERE INCENDIU GOSPODĂRIE GHELARI

MISIUNE STINGERE INCENDIU GOSPODĂRIE GHELARI

Aproape 2 ore s-au luptat cu flăcările pompierii Detașamentului Hunedoara pentru a localiza și lichida un incendiu izbucnit, în această dimineață, la anexele gospodărești ale unei case de locuit din satul de reședință al comunei Ghelari.

Salvatorii hunedoreni au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială cu scară și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul intervenției s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

La sosirea echipajelor de intervenție, formate din 14 pompieri militari, incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile a 4 anexe gospodărești, cu posibilitate de propagare atât la casa din curtea gospodăriei, cât și la cele aflate în imediata vecinătate. În urma acțiunii operative a pompierilor, flăcările nu au afectat casele de locuit. Din fericire, nu au fost victime. În locuință se afla un bărbat, proprietarul, care s-a autoevacuat, dar a avut nevoie de evaluarea medicală a echipajului SMURD pentru că a suferit un atac de panică.

Au ars cele 4 anexe gospodărești din structură de lemn, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, în interiorul uneia dintre ele fiind depozitat material lemnos. Totodată, au fost distruse de flăcări și 2 autoturisme care se aflau în interiorul unei alte anexe. După intervenția pentru stingerea flăcărilor, misiunea pompierilor a continuat pentru înlăturarea elementelor negative rezultate in urma incendiului.

Sari la conținut