INTERVENȚII PENTRU STINGEREA INCENDIILOR DE VEGETAȚIE ȘI RESTURI MENAJERE

INTERVENȚII PENTRU STINGEREA INCENDIILOR DE VEGETAȚIE ȘI RESTURI MENAJERE

Astăzi, 10 aprilie 2023, în a doua parte a zilei, pompierii hunedoreni au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație produse în Deva și Hunedoara.

La prima intervenție, în jurul orei 18.00, pompierii Detașamentului Hunedoara au acționat pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată care s-a manifestat în apropierea zonei rezidențiale a municipiului, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare.

La Deva, pompierii militari au intervenit, la ora 21.00, pentru stingerea unui incendiu format din mai multe focare, pe strada Hărăului, în apropierea gropii de gunoi, la vegetația uscată și la deșeurile menajere provenite de la locuințele improvizate din apropiere. Flăcările au ars aproximativ 100 mp de vegetație.

În ambele situații cauza producerii incendiilor a fost focul deschis lăsat nesupravegheat în urma acțiunii unor persoane iresponsabile.

În urma intervenției prompte a pompierilor hunedoreni a fost oprită extinderea incendiilor și, din fericire,  nu au fost victime sau pagube materiale importante.

Sari la conținut