INTERVENȚII PENTRU DEGAJAREA ARBORILOR CĂZUȚI DIN CAUZA VÂNTULUI

INTERVENȚII PENTRU DEGAJAREA ARBORILOR CĂZUȚI DIN CAUZA VÂNTULUI

    Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara au intervenit, urmă cu puțin timp, în Deva, Petroșani și în satul Gânțaga, din comuna Bretea Română, pentru înlăturarea efectelor cauzate de rafale vânt, înregistrate în jurul orei 15.00.
    Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit pentru degajarea unui copac de mari dimensiuni care a căzut pe acoperișul unei case.
Copacul s-a rupt în urma vântului puternic, iar tulpina și crengile desprinse au distrus partea de acoperiș de deasupra camerelor de locuit.
    Pompierii au acționat cu o autospecială de intervenție la înălțime și au eliberat acoperișul, iar în urma intervenției a fost eliminat pericolul ca și alte părți ale copacului să se prăbușească pe construcție. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, membrii familiei aflându-se în curte, în momentul prăbușirii copacului.
    Aproape simultan, pompierii deveni au acționat pentru îndepărtarea unui copac care, din cauza vântului, s-a rupt parțial, existând pericolul să cadă peste scările și poarta de intrare ale unui restaurant de lângă Parcul Cetății din Deva.
    De asemenea, un echipaj al Detașamentului de pompieri Hunedoara a intervenit pentru degajarea unui copac smuls din rădăcini din cauza vântului și care a căzut peste firele de curent, în satul Gânțaga din comuna Bretea Română.
Sari la conținut