INTERVENȚII ÎN URMA CODULUI PORTOCALIU  DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ

INTERVENȚII ÎN URMA CODULUI PORTOCALIU DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ

În urma fenomenelor meteorologice de instabilitate atmosferică manifestate ieri, 10 august, în județul nostru, forțele ISU Hunedoara au fost solicitate pentru înlăturarea efectelor negative înregistrate în special în localitatea Hateg.

Astfel, pompierii din cadrul detasamentului Hunedoara, ai Punctului de Lucru Totești și colegii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hateg au intervenit concomitent pe trei străzi din localitate, unde, în urma precipitațiilor abundente au fost inundate 3 curți și 7 garaje. De asemenea, un salon de înfrumusețare a fost în pericol de a fi inundat.

Tot ieri, pompierii Sectiei Ilia au intervenit în localitatea Zam, unde din cauza vântului puternic, un copac a căzut peste carosabil, blocând o bandă de circulație.

Ajunși la locul solicitării, colegii noștri au acționat pentru segmentarea și îndepărtarea materialului lemnos de pe șosea, circulația fiind reluată în condiții normale.

 Acordați atenție pregătirii în situații de urgență!

Informați-vă asupra măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de risc, prin accesarea platformei naționale de pregătire: https://fiipregatit.ro

Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut