INTERVENȚIE ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN LOCALITATEA BĂNIȚA

INTERVENȚIE ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN LOCALITATEA BĂNIȚA

Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, în această seară, în jurul orei 17.45, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 66 Simeria – Petroșani, în localitatea Bănița.
La sosirea echipajelor s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule: un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu remorcă) și un autoturism.    Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, conducător auto al autoturismului care se deplasa spre Petroșani și s-a ciocnit frontal cu autocamionul care venea din sens opus. În autoturism nu se mai aflau alte persoane, iar conducătorul autocamionului nu a fost rănit.
Impactul a fost deosebit de violent, iar pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate, în sprijinul pompierilor din Petroșani a sosit la locul accidentului și un echipaj de la Detașamentul Deva cu o autospecială de descarcerare. La intervenție a participat și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.   La ora 20.00, intervenția pompierilor s-a încheiat. Autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetările care se impun în astfel de situații.

Sari la conținut