Intervenție accident rutier cu victimă decedată-Băița

Intervenție accident rutier cu victimă decedată-Băița

În urmă cu puțin timp, pompierii Punctului de Lucru Băița și cei ai Detașamentului Deva au intervenit la ieșire din localitatea Crăciunești, unde a avut loc un grav accident rutier.

Forțe alocate:

* 2 autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare

*  2 ambulanțe SMURD,

* 2 ambulanțe SAJ.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism,  rezultând 5 victime, dintre care una încarcerată dar conștientă și una aflată în stop cardio respirator.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea persoanei încarcerate, un bărbat în vârstă de 27 de ani, și concomitent, victimei aflate în stare de inconștiență, un tânăr în vârstă de 22 de ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă din nefericire fără niciun rezultat.

La spitalul din Deva urmează a fi transportate pentru investigații de specialitate două dintre victime: bărbatul în vârstă de 27 de ani și un minor în vârstă de 16 de ani.

Celelalte două persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către echipajele medicale la locul intervenției și nu a fost necesar transportul acestora la o unitate spitalicească. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Sari la conținut