Intervenție a pompierilor în localitatea Lunca

Intervenție a pompierilor în localitatea Lunca

Pe fondul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, în această seară, pompierii din cadrul Punctului de lucru Băița au fost solicitați pentru a degaja un arbore căzut peste firele de curent, în localiatea Lunca, comuna Băița.

Pompierii s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD și după ce s-a solicitat sprijinul unei echipe a furnizorului de energie, au acționat pentru segmentarea și înlăturarea materialului lemnos.

În urma acestui eveniment, mai mulți consumatori au rămas fără energie electrică.

De asemenea, din informațiile primite de la furnizorul de energie, la această oră, în zona Ilia –  Coșevița există aproximativ 698 de gospodării fără energie electrică, iar în zona Stoeneasa – Săliștioara – aproximativ 237.

În zona Săliștioara nu se poate acționa momentan, iar în zona Ilia se acționează pentru remedierea defecțiunilor.

Nu uitați că puteți consulta platforma națională de pregătire în situații de urgență prin accesarea linkului https://fiipregatit.ro

De asemenea, informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență găsiți și pe noua aplicație de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut