INCENDIU PUTERNIC LA UN DEPOZIT DIN MUNICIPIUL DEVA

INCENDIU PUTERNIC LA UN DEPOZIT DIN MUNICIPIUL DEVA

Un incendiu puternic s-a produs în această noapte, într-un depozit din municipiul Deva, în care se aflau piese auto și anvelope.

La locul incendiului au intervenit de urgență, pompierii militari din cadrul Detașamentului Deva, în sprijinul cărora s-au alocat forțe din cadrul detașamentelor Hunedoara, Orăștie și Secției Ilia, sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului – șef.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de circa 500 metri pătrați, cu o foarte mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o altă hală din apropiere.

Pompierii au localizat prompt incendiul după care au acționat mai bine de 4 ore pentru lichidarea acestuia.

Un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială de lucru cu apă și spumă se află în continuare, la fața locului, în supraveghere.

Având în vedere amploarea evenimentului, la locul intervenției s-au deplasat inspectorul șef al ISU Hunedoara, prefectul județului, șeful Inspecției de Prevenire al ISU Hunedoara și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului urmează a fi evaluate.

Din fericire, nu au existat victime.

Pentru misiune au fost alocate: 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut