INCENDIU LA ANEXELE UNEI GOSPODĂRII DIN MUNICIPIUL PETROȘANI, ÎN ZONA SĂLĂTRUC

INCENDIU LA ANEXELE UNEI GOSPODĂRII DIN MUNICIPIUL PETROȘANI, ÎN ZONA SĂLĂTRUC

În această seară, pompierii Detașamentului Petroșani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins trei anexe din lemn ale unei case din municipiul Petroșani.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare la locuință.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, pompierii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, aproape două ore, reușind să limiteze extinderea focului.

O persoană în vârstă de 75 de ani a fost extrasă din zona incendiată de către un pompier aflat în timpul liber, care locuind în apropiere, a ajuns primul la locul evenimentului.

Ulterior, bărbatul care suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe circa 80 % din suprafața corpului a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat de urgență la UPU Petroșani.

 NU UITAȚI!

Acordați atenție pregătirii în situații de urgență. Informați-vă asupra măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de risc, prin accesarea platformei naționale de pregătire: https://fiipregatit.ro

Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut