INCENDIU ÎNTR-UN BLOC DIN ANINOASA

INCENDIU ÎNTR-UN BLOC DIN ANINOASA

În urmă cu puțin timp, pompierii detașamentului Petroșani au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Aninoasa.

Incendiul s-a manifestat la un apartament dintr-o clădire de tip colonie, însă a fost lichidat în scurt timp de către pompierii petroșăneni sosiți la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, în sprijinul acestora fiind alocat și un echipaj al SAJ.

Pe fondul izbucnirii incendiului, din clădire s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane.

În urma evenimentului doi adulți au fost transportați de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Petroșani cu arsuri ușoare.

O fetiță în vârstă de doi ani și mama acesteia, după ce au fost asistate medical la fața locului de către paramedici, au fost de asemenea transportate la UPU Petroșani, minora prezentând arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare și inferioare, precum și la nivelul feței.

Cauza probabilă a producerii incendiului este in curs de stabilire.

𝗡𝘂 𝘂𝗶𝘁𝗮𝘁̦𝗶! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență, https://fiipregatit.ro

 

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut