Împreună vom izbuti întotdeauna

Împreună vom izbuti întotdeauna

Îi felicităm pe colegii din cadrul Serviciilor Voluntare si Private pentru Situații de Urgență care în acest an au participat la concursul dedicat lor, prin care au demonstrat un nivel ridicat al capacității de intervenție pentru situații deosebite.

Ei sunt cei care, își oferă ajutorul comunității din care fac parte sau mediului de lucru în care activează. Au înțeles că salvatorii sunt cei care se văd la nevoie.

Și-au dorit să învețe cum gândește și cum se comportă un pompier, iar unii dintre ei, datorită situațiilor de urgență la care au intervenit știu și ceea ce simțim atunci când sună alarma.

Prin prisma probelor la care s-au întrecut, au arătat că sunt bine pregătiți și au dobândit deprinderi care cu siguranță îi vor ajuta, atunci când vor avea de luat decizii importante, de moment, despre cum să acționeze în cazul evenimentelor care pot pune în pericol viața sau bunurile semenilor lor.

Noi ne bucurăm să-i avem alături și îi asigurăm de toată aprecierea noastră pentru fiecare intervenție la care i-am avut ca spijin.

 Clasamente:

Serviciile Private pentru Situații de Urgență:

Locul I – S.S.G. FIRE & RESCUE S.R.L. – P.L. CHIȘCĂDAGA

Locul II – C.E.H. ELECTROCENTRALE PAROȘENI

Locul III – ARCELOR MITTAL HUNEDOARA

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență:

Locul I – S.V.S.U. PETRILA

Locul II – S.V.S.U. HAȚEG

Locul III – S.V.S.U. SIMERIA

              Le mulțumim gazdelor, Primăria Simeria și Clubului Sportiv CFR Simeria, pentru contribuția la buna desfăşurare a acestei competiții!

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut