Grav accident rutier pe raza localității Zeicani

Grav accident rutier pe raza localității Zeicani

În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe raza localității Zeicani.

De urgență, spre locul indicat s-au deplasat pompierii Punctului de Lucru Totești cu o autospecială de descarcerare și echipajul SMURD Hunedoara. În sprijin, a fost mobilizată și o autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Bretea Română.

De asemenea, pentru acest caz au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane.

În urma evenimentului, doi bărbați au suferit răni ușoare și au fost evaluați medical la locul accidentului, fără a se impune transportul acestora la spital.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autovehicul și din nefericire, echipajele medicale au declarat decesul acesteia.

Pompierii militari au asigurat totodată, măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de situații.

Informare și Relații Publice

Sari la conținut