GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN BRETEA STREIULUI

GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN BRETEA STREIULUI

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit în urmă cu puțin timp, la un accident rutier care s-a produs pe DN 66, pe raza localității Bretea Streiului.

Pentru misiune au fost alocate o autospecială dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit alte două mașini parcate, au rezultat două victime, dintre care una a fost găsită de către echipajele de intervenție în stare de inconștiență.

Imediat, echipajele SAJ au început manevrele de resuscitare pentru persoana aflată in stop cardio respirator (o femeie în vârstă de 77 de ani), însă din nefericire, fără niciun răspuns.

Paramedicii  SMURD au asistat medical, la fața locului, cea de-a doua victimă – un bărbat în vârstă de 81 de ani, ulterior acesta fiind transportat la spitalul din Hunedoara pentru investigații de specialitate.

De asemenea, pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu, pompierii au acționat pentru decuplarea bornelor electrice ale autoturismului.

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut