Gest frumos al pompierilor din Orăștie

O caracteristică de bază a unui bun pompier este dragostea față de semeni. Căci odată cu dragostea, vine și curajul, implicarea și lupta nestăvilită pentru crearea siguranței celor din jur.

Salvatorii orăștieni au demonstrat în repetate rânduri că sunt alături de membrii comunității lor, nu doar atunci când intervin în situații de urgență.

Astăzi, cei 21 de soldați gradați profesioniști, care își desfășoară stagiul de pregătire profesională în cadrul Centrului de Instruire Orăștie, au urmat exemplul colegilor lor din cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie și au vizitat o familie cu șase copii, din dorința de a le aduce acestora zâmbetul pe buze în preajma sărbătorilor pascale.

Pentru pompierii orăștieni vizitele la această familie au devenit deja o tradiție. De câțiva ani, copiii se bucură de întâlnirile cu salvatorii și de cadourile oferite de aceștia. Dar poate mai mult decât dulciurile, jucăriile sau hăinuțele pe care le primesc, pentru micuți contează îmbrățișările, răspunsurile la curiozitățile lor legate de munca pompierilor și cele câteva clipe de joacă alături de niște eroi.

Sincere felicitări tinerilor noștri colegi, pentru gestul lor de mărinimie!

Și încă o dată, bine ați venit în echipa ISU Hunedoara!

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut