EXPOZIȚII DE TEHNICĂ DE INTERVENȚIE

EXPOZIȚII DE TEHNICĂ DE INTERVENȚIE

Pompierii Detașamentelor Deva, Hunedoara, Petroșani și Orăștie s-au aflat, astăzi, alături de hunedoreni pentru a prezenta o parte a tehnicii de intervenție, în cadrul expozițiilor care au fost organizate cu ocazia aniversării, în data de 13 septembrie, a “Zilei Pompierilor din România”.

Totodată, au fost amenajate puncte de informare preventivă, iar salvatorii au efectuat prezentări a modului în care poate fi acordat primul ajutor în diferite situații care pot pune în pericol viața.

La Orăștie, cei prezenți au putut să cunoască și câinii de salvare care participă la diferite misiuni ale membrilor Asociației „Câini de Salvare Transilvania”.

De asemenea, s-a alãturat actiunii pompierilor si componentii “Asociatiei Samaritenii Orastieni” care le-au prezentat locuitorilor orasului diferite informatii despre activitatea asociatiei, pusã în slujba comunitãtii.

Întâlnirile cu publicul au avut loc în zonele centrale ale celor 4 municipii, iar în cele 5 ore sute de copii și adulți au fost interesați de munca de zi cu zi a pompierilor, dar și de autospecialele de intervenție prezentate în cadrul expozițiilor.

Sari la conținut