EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN DEVA

EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN DEVA

În această seară, la dispeceratul județean integrat 112 a fost anunțat un accident rutier petrecut în localitatea Costești.

De urgență, la fața locului au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de pompieri Orăștie, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, echipajele SMURD Orăștie, Geoagiu, precum și o ambulanță a Serviciului Judetean de Ambulanță.

Accidentul în care au fost implicate două autoturisme, s-a soldat cu două victime, unul dintre șoferi rămânând blocat în autoturismul avariat.

Pompierii au extras persoana încarcerată din autoturism, aceasta a fost asistată medical la fața locului, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Municipal Orăștie, conștientă.

Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident a fost asistat medical la fața locului,  apoi a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Concomitent cu acțiunea de descarcerare și prim ajutor, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în astfel de situații de urgență pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut