EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN BRAD

EVENIMENT RUTIER LA IEȘIRE DIN BRAD

In această noapte, Dispeceratul Integrat fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui eveniment rutier, care a avut loc între 2 autoturisme, pe DN 79 (ieșire din Brad spre Oradea).

La fața locului au fost alocate o autospecială dotată cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Brad. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara a dislocat un echipaj C2 cu medic.

Ajunși la locul accidentului, după efectuarea recunoașterii, s-a constatat faptul că în urma coliziunii celor două autoturisme au rezultat 7 victime (6 adulți și 1 minor), însă niciuna dintre persoane nu a fost încarcerată.

Ulterior, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă un echipaj al SAJ. După evaluarea medicală efectuată la fața locului, 3 adulți și un minor au fost transportați la CPU Brad în vederea efectuării investigațiilor de specialitate.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în astfel de cazuri pentru a preîntâmpina izbucnirea unui incediu.

 

Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj.  Roxana Caterina MATEUȚ

Sari la conținut