Accident rutier pe raza localității Burjuc

În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Burjuc, în care a fost implicat un autorism, care a părăsit partea carobabilă, răsturnându-se.

La locul indicat au ajuns echipajele specializate pentru descarcerare din cadrul Secției Ilia și un echipaj SMURD.

O femeie în vârstă de 49, care se afla la volanul mașinii, a fost găsită încarcerată. Pompierii au extras victima din mașină într-un timp foarte scurt, iar paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, nemaifiind necesar transportul acesteia la spital.

În cazul în care sunteți martorii unui accident rutier, nu uitați că și ajutorul vostru poate fi foarte important în gestionarea unei situații de urgență. De aceea:

*anunțați de îndată evenimentul la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, precizând locația cât mai exactă, numărul de victime, pe cât posibil starea lor medicală, dacă sunt încarcerate/blocate, dacă sunt scurgeri de carburant și dacă a izbucnit un incendiu sau iese fum de la compartimentul motor. Acest lucru se realizează concomitent cu efectuarea unei recunoașteri minimale pe lângă autoturismul avariat/implicat în accident;

*asigurați zona, prin poziționarea mașinilor oprite în trafic la o distanță de siguranță care să protejeze locul accidentului și montarea triunghiurilor de semnalizare;

Informare şi Relaţii Publice

Sari la conținut